VERZENDKOSTEN

U betaald bij lacare.nl voor bestellingen binnen Nederland € 7,- verzendkosten.

LEVERTIJDEN

lacare.nl verstuurd op werkdagen uw bestelling binnen 24 uur nadat uw bestelling is binnengekomen. Dit houdt in dat uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag met de post mee gaat.

Zodra uw bestelling verzonden is, is uw bestelling overgedragen aan PostNL en zijn wij niet verantwoordelijk voor de afhandeling van de bezorging.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-5 werkdagen geleverd.

BETAALMOGELIJKHEDEN

iDEAL (Nederland):
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

Mister Cash (België):
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Sofort Banking:
België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen, Italië, Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk


Accept

Om onze webshop gebruiksvriendelijker te maken, gebruiken wij cookies.